Möten hos Sheraton Stockholm Hotel

Tegelbacken 6, Box 195  •  10123 Stockholm  •  SE  •  Telefon: ‎(46)(8) 4123400
Kontakt: Sofia Karlsson, groups-events.stockholm@sheraton.com, Booking office Manager, ‎+46-8-4123700
Language
Boka online nu*
*Gäller endast upp till 25 deltagare
Save 10% off with code sheraton

Stockholms mötesplats för konferenser, fester och event

När det gäller möten, fester och event i Stockholm erbjuder vi en av stans mest flexibla mötes- och konferensvåningar. Vi är perfekt belägna mitt i hjärtat av Stockholm och skräddarsyr evenemangen efter just era behov och önskemål. För att göra allt så smidigt som möjligt för er har vi samlat alla lokaler på en och samma våning, Mezzanine-våningen.

Vi anordnar alltifrån cocktailmingel för 600 personer till möten för 5-10 personer. För vissa fester organiserar vi underhållning och nöjen, för andra är det en hög teknisk standard som efterfrågas. Alla våra 15 konferensrum är väldigt flexibla och de passar såväl styrelsemöten och representation som till mässor och banketter. Merparten av konferensrummen har naturligt dagsljus och fantastisk utsikt över det välkända Stadshuset och den vackra Riddarfjärden.

SHERATON PAIRED x Mischa Billing
Förbered er på  en rad oväntade och perfekt matchade smakupplevelser i både mat och dryck när vi lanserar vårt nya koncept SHERATON PAIRED X Mischa Billing! Tillsammans med vår köksmästare Frederic Bertuit har Mischa Billing tagit fram en rad nya konferensmenyer där smakupplevelsen står i centrum.

Det är många saker som ska klaffa vid ett lyckat evenemang. Just därför har vi våra experter på plats; våra Starmeeting Concierger. De håller i alla trådar när ni är här på Sheraton Stockholm Hotel och ser till att allting flyter precis så som ni kommit överens om vid bokningstillfället. De fungerar som er nyckelkontakt på hotellet och deras uppgift - att erat event ska bli så lyckat som möjligt.

På Sheraton Stockholm Hotel arbetar vi aktivt för att värna om miljön och erbjuder hållbara möten i lokaler certifierade av Svanen. Vi är också mycket stolta över att kunna skapa personliga webbsidor helt anpassad för din grupp, evenemang eller konferens. Dessa webbsidor kan vi bl a rekommendera för våra bröllopsgäster.

Läs mer

UPPTÄCK VÅRA MÖTESRUM

Klicka på de grå områdena för mer information om varje rum.

Sheraton Stockholm i hjärtat av Stockholm